Reiki praktijk Mijdrecht
Reiki praktijk Mijdrecht

ERVARING: MARIJKE OVER REIKI. ''MEER IN BALANS''

15.08.2017 - door Thea

In een periode, waarin ik mij veel zorgen maakte over mijn bejaarde moeder, was af en toe bij mij "de rek eruit". Slecht slapen en innerlijke onrust droegen bij aan een vermoeidheids- en stressgevoel. Ik merkte, dat ik minder presteerde en moeite had om me te concentreren. Ik dacht, als dit zo aanhoudt kan ik in een neerwaartse spiraal terecht komen.

 

 

Gelukkig kwam ik op tijd met Thea in contact, die aangaf dat ze mij wel wilde behandelen om te proberen deze spiraal te doorbreken. Zogezegd, zo gedaan en direct een afspraak gemaakt.

Door volledig te ontspannen en "los" te laten (wat best lastig kan zijn) begonnen mijn handen en voeten te tintelen en werd ik aangenaam warm. Even later zakte ik dieper weg en viel in slaap. Na de behandeling voel je bepaalde sensaties als losser zijn en meer ontspannen. De volgende dag was ik al iets fitter, zeker ook door een betere nachtrust.

Later volgden ook nog behandelingen "op afstand", die hetzelfde gunstige effect op mij hadden.

 

Lieve Thea, ik ben nu meer in balans en voel me minder opgejaagd. Ik ben je dankbaar, dat dit allemaal een gunstige wending heeft genomen door jouw behandelingen!

 

Liefs Marijke

Categorie Ervaringen

<

© Copyright Reiki Thea Koeleman