Reiki praktijk Mijdrecht

"REIKI IS EEN ABSOLUTE MUST VOOR ZOWEL MOEDER ALS HET ONGEBOREN KINDJE" Pauline over zwangerschapsreiki...

ERVARING: REIKI TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

11.04.2017 - geplaatst door Thea

Tijdens mijn zwangerschap heb ik af en toe best wat stress ervaren. Naast de dagelijkse drukte op het werk en mijn sociale leventje, kwamen ze bij mij met 34 weken zwanger erachter dat ik een te hoge bloeddruk had en zwangerschapssuiker en dat was even een klap in mijn gezicht. Ik moest per direct stoppen met werken en was heel nerveus over wat zwangerschapssuiker precies inhield en hoe alles zou gaan verlopen. Deze stress is niet goed voor het ongeboren kindje en ik maakte me zorgen wat het effect hiervan zou zijn.

Toevallig hoorde ik van mijn moeder dat Thea Reiki behandelingen gaf. Mijn moeder had ook al een paar behandeling ondergaan en had dit als zeer positief ervaren. Thea gaf aan dat ze mij ook kon behandelen en dat aanbod heb ik niet laten liggen. Ik kwam bij de wekelijkse behandeling tot diepe rust en ontspanning en vaak viel ik in slaap.

In het dagelijks leven was ik rustiger en zelfverzekerder, ik voelde dat alles goed zou komen en stond er heel nuchter in. Voor de behandeling was ik nogal angstig, maar dit gevoel verdween als snel na een paar behandelingen. Mijn gezondheid verbeterde. Ik kon mijn zwangerschapssuiker goed onder controle houden dmv een dieet en zat lekker in mijn vel. Dit had ook effect op mijn kindje, die was ook relaxed en rustig in mijn buik. Thea voelde elke keer verbetering in mijn lichaam. Het voelde alsof ik helemaal in balans was. Voordat ik moest bevallen heeft ze mij ook Reiki gestuurd en ik ben relaxed de bevalling doorgekomen. Na de bevalling heb ik ook een paar keer Reiki op afstand gestuurd gekregen en dit heeft ook geholpen in mijn herstel ervan. Ik zou ook iedereen Reiki tijdens een zwangerschap aanraden, omdat het zowel voor moeder als kind bevorderend is. Het geeft een rustgevend en sereen gevoel en ik denk dat het veel effect heeft op het ongeboren kindje. Ik kreeg de ruimte om met mijn ongeboren kindje contact te maken. Inmiddels is ons kindje is nu twee weken oud en een heel rustig en tevreden mannetje. Ik weet zeker dat de Reiki daarvoor een groot deel aan heeft bijgedragen.

 

Dus lieve Thea, heel erg bedankt voor alle rustgevende behandelingen. Je bent echt geweldig!

 

Liefs Pauline

Categorie : Zwangerschap

<

© Copyright Reiki Thea Koeleman