Reiki praktijk Mijdrecht
Reiki praktijk Mijdrecht

THEA KOELEMAN

REIKI PRACTITIONER

Mijn naam is Thea Koeleman

 

Ik ben opgeleid en beoefen Reiki volgens het Usui-Systeem van Natuurlijk Genezen. Als RP (Reiki Practitioner) ben ik aangesloten bij Beroepsvereniging Reiki Ryoho®. De titel RP® is een beschermde term in de Benelux. Als RP werk ik op professionele basis wat staat voor een erkende praktijk.

 

Een mooie aanvulling op hetgeen ik in mijn praktijk aanbied is Klankschaaltherapie en een Klankenbad. Ik werk met handgemaakte klankschalen uit verschillende streken van Nepal. Nepal is de bakermat van de “Singing Bowls”. Het zijn schalen met een mooie zuivere diepe klank, die een lange tijd aanhoudt en goed voelbaar is. Ik werk o.a. met therapeutische schalen die een helende werking hebben op alle niveaus van het lichaam.

 

Naast Reiki en Klankschaaltherapie kunt u ook bij mij terecht voor de MIR-Methode, hierin ben ik gecertificeerd MIR-Methode Coach.

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset, De MIR-Methode is een Zelfhelingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar zelf wat aan willen doen. De methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Op deze website staan een korte en lange instructievideo.

KENNIS EN CERTIFICERING

<

© Copyright Reiki Thea Koeleman